10 resereportage för EU-kommissionen

Ibland får vi in förfrågningar som sticker ut lite extra. Som när EU-kommissionen, genom brysselbaserade kommunikationsbyrån Mostra hörde av sig och undrade om vi ville göra några resereportage åt dem. Givetvis tackade vi ja. Det blev tio reportage från tio länder i Europa. Reportagen delades in i tre teman: kuststäder, monarkier och smekmånadsdestinationer. Syftet med uppdraget har varit att öka turismen till Europa. Alla resor gjordes mer eller mindre off season och på kort tid, så den fotografiska utmaning har legat i att framställa resmålen så inbjudande och intressanta som möjligt. Även om vi på Apelöga är Malmöbaserade tvekar vi inte att ta på oss uppdrag som sträcker sig betydligt längre än så. Hör av dig om du har ett spännande projekt i eller utanför Malmö!    Dubrovnik, Kroatien. Volos,Grekland. Köpenhamn, Danmark. Cypern. Verona, Italien. Rügen, Tyskland. The Ring Of Kerry, Irland. Riga, Lettland. Madrid, Spanien. London, England.

Ibland får vi in förfrågningar som sticker ut lite extra. Som när EU-kommissionen, genom brysselbaserade kommunikationsbyrån Mostra hörde av sig och undrade om vi ville göra några resereportage åt dem. Givetvis tackade vi ja. Det blev tio reportage från tio länder i Europa. Reportagen delades in i tre teman: kuststäder, monarkier och smekmånadsdestinationer. Syftet med uppdraget har varit att öka turismen till Europa. Alla resor gjordes mer eller mindre off season och på kort tid, så den fotografiska utmaning har legat i att framställa resmålen så inbjudande och intressanta som möjligt.

Även om vi på Apelöga är Malmöbaserade tvekar vi inte att ta på oss uppdrag som sträcker sig betydligt längre än så. Hör av dig om du har ett spännande projekt i eller utanför Malmö! 

 

Dubrovnik, Kroatien.

Croatia, DubrovnikCroatia, Dubrovnik

Volos,Grekland.

Greece. Volos/Pelion.Father MethoriosGreece-1234

Köpenhamn, Danmark.

Denmark - Copenhagen Denmark - Copenhagen

Cypern.

Cyprus Cyprus

Verona, Italien.

Verona, Italy Verona, Italy

Rügen, Tyskland.

Germany - Rügen Germany - Rügen

The Ring Of Kerry, Irland.

Ireland - Ring of Kerry Ireland - Ring of Kerry

Riga, Lettland.

Latvia Latvia

Madrid, Spanien.

Spain - Madrid Spain - Madrid

London, England.

England - London England - London