Bakom scenerna med en film

Jag får väl inleda med att skriva något som kommer överraska er. Det finns andra fotografer än oss på Apelöga. Ja, jag vet jag blev lika förbluffad som er när jag fick reda på det. I början av hösten förra året fick vi i uppdrag av Market-Navigators att göra en bakom-scenerna-film av ett uppdrag de hade åt Duni, ett företag som vi gjort flera produktioner åt tidigare både på foto och filmsidan. I Helsingborg fanns platserna som skulle förevigas, två mindre restauranger där fotografen skulle ta bilder som skulle representera ”Good Food Mood” och under denna dagen var det då upp till oss att dokumentera jobbet som låg bakom varje bild. Modeller, art directors, assistenter & personal – det var en stort cirkus! Modellerna fick dansa på borden och om man tittar riktigt noggrant så ser man också att Michael fick hoppa in som modell på en av filmerna. Har ni lagt ner mycket tid och pengar på att planera och arrangera ett evenemang så är film ett perfekt sätt för att föreviga dagen. Kontakta Michael om ni vill göra film (och det vill ni!)

Jag får väl inleda med att skriva något som kommer överraska er. Det finns andra fotografer än oss på Apelöga. Ja, jag vet jag blev lika förbluffad som er när jag fick reda på det.

I början av hösten förra året fick vi i uppdrag av Market-Navigators att göra en bakom-scenerna-film av ett uppdrag de hade åt Duni, ett företag som vi gjort flera produktioner åt tidigare både på foto och filmsidan.

I Helsingborg fanns platserna som skulle förevigas, två mindre restauranger där fotografen skulle ta bilder som skulle representera ”Good Food Mood” och under denna dagen var det då upp till oss att dokumentera jobbet som låg bakom varje bild. Modeller, art directors, assistenter & personal – det var en stort cirkus! Modellerna fick dansa på borden och om man tittar riktigt noggrant så ser man också att Michael fick hoppa in som modell på en av filmerna.

Har ni lagt ner mycket tid och pengar på att planera och arrangera ett evenemang så är film ett perfekt sätt för att föreviga dagen.

IMG_3647IMG_3567IMG_3544

Kontakta Michael om ni vill göra film (och det vill ni!)