Bildbyråplåtning: Dalby stenbrott

Apelöga levererar en hel del bilder till bildbyrån Folio. För att kunna leverera säljbara bilder arrangerar vi därför fotograferingar på olika platser. Vi brukar samla ihop ett gäng människor som passar för platsen vi är och fotograferar på och försöker sen ta så många bra bilder vi kan. För att få så autentiska och trovärdiga bilder som möjligt arrangerar vi sällan fotoögonblicket i detalj. Det spontana blir ofta bäst, därför lämnar vi alltid dörren öppen för slump och infall, som när två av “modellerna” bestämde sig för att bada senast vi var i Dalby stenbrott. Här kan ni se hur det gick till och lite av resultatet:   Undrar du hur vi kan arrangera en plåtning för ditt företag? Hör av dig till Christian för att få svar på dina frågor och för att prata idéer.

Apelöga levererar en hel del bilder till bildbyrån Folio. För att kunna leverera säljbara bilder arrangerar vi därför fotograferingar på olika platser. Vi brukar samla ihop ett gäng människor som passar för platsen vi är och fotograferar på och försöker sen ta så många bra bilder vi kan. För att få så autentiska och trovärdiga bilder som möjligt arrangerar vi sällan fotoögonblicket i detalj. Det spontana blir ofta bäst, därför lämnar vi alltid dörren öppen för slump och infall, som när två av “modellerna” bestämde sig för att bada senast vi var i Dalby stenbrott.

Här kan ni se hur det gick till och lite av resultatet:

 

Undrar du hur vi kan arrangera en plåtning för ditt företag? Hör av dig till Christian för att få svar på dina frågor och för att prata idéer.

2 thoughts on “Bildbyråplåtning: Dalby stenbrott”

Leave a Reply