BIM Equity

    BIM Equity är ett mjukvaruföretag som med sin produkt vill försöka förnya och revolutionera sättet som arkitekter, byggföretag och designers projekterar deras byggen idag. Med informationsrika modeller menar BIM Equity att företagen kan spara stora summor med pengar i deras planeringsprocesser. BIM anställde Apelöga för att göra ett par casefilmer där olika arkitektbyråer fick berätta om deras erfarenheter med OpenBIM. Målet var att både låta byråerna ge en presentation av sig själva samt berätta vad för nytta de har av BIM i deras verksamhet. Se några bilder behind the scenes nedan. Har ni en ny produkt eller tjänst som ni vill berätta om? Kontakta Michael så snackar vi vidare!

 

 

BIM Equity är ett mjukvaruföretag som med sin produkt vill försöka förnya och revolutionera sättet som arkitekter, byggföretag och designers projekterar deras byggen idag. Med informationsrika modeller menar BIM Equity att företagen kan spara stora summor med pengar i deras planeringsprocesser.

BIM anställde Apelöga för att göra ett par casefilmer där olika arkitektbyråer fick berätta om deras erfarenheter med OpenBIM. Målet var att både låta byråerna ge en presentation av sig själva samt berätta vad för nytta de har av BIM i deras verksamhet.

Se några bilder behind the scenes nedan.

6

5

4

3

2

1

Har ni en ny produkt eller tjänst som ni vill berätta om? Kontakta Michael så snackar vi vidare!