BTS-film från Cloettafotografering

För Cloetta har vi plåtat allt från smågodis i studion till större kampanjer med modeller. I november fick vi uppdraget att göra en gruppbild som skulle vara uppställd men där uttrycken hos modellerna skulle kännas ärliga och äkta. Vi fotade en kall och blåsig novemberdag, men bilden skulle föreställa en skön vårdag, så modellerna fick verkligen göra sitt bästa för att trotsa kylan. Som tur var tittade solen fram mellan molen och vi behövde aldrig plocka upp vår blixtutrustning. Är du nyfiken på hur det såg ut när vi fotade kan du kolla in vår BTS-film (behind the scenes) signerad vår videograf Michael Ploug Gartner. Eftersom Michael är både god och glad fick han även hoppa in som modell.   Nu, ett halvår senare, finns bilderna att beskåda i butiker runt om i Sverige. Är du intresserad av en liknande fotografering? Kontakta Christian för mer information.

För Cloetta har vi plåtat allt från smågodis i studion till större kampanjer med modeller. I november fick vi uppdraget att göra en gruppbild som skulle vara uppställd men där uttrycken hos modellerna skulle kännas ärliga och äkta. Vi fotade en kall och blåsig novemberdag, men bilden skulle föreställa en skön vårdag, så modellerna fick verkligen göra sitt bästa för att trotsa kylan. Som tur var tittade solen fram mellan molen och vi behövde aldrig plocka upp vår blixtutrustning.

Är du nyfiken på hur det såg ut när vi fotade kan du kolla in vår BTS-film (behind the scenes) signerad vår videograf Michael Ploug Gartner. Eftersom Michael är både god och glad fick han även hoppa in som modell.

 

Cloetta

Nu, ett halvår senare, finns bilderna att beskåda i butiker runt om i Sverige.

Cloetta i butik

Är du intresserad av en liknande fotografering? Kontakta Christian för mer information.