Bilder som inte fanns från början

Ibland kan det vara skönt att fotografera något som är helt stilla. Att finna färger som passar ihop, bygga mönster, hitta former – bygga upp en bild som inte fanns från början. Så började mitt stillebenprojekt med grönsaker och frukter. Först var det bara något jag testade men efter ett tag märkte jag hur roligt det var! Jag kunde flytta runt grönsakerna och frukterna hur många gånger som helst utan att någon tröttnade eller att jag kände någon tidspress. Det var väldigt skönt för själen. Här ser ni några av de kompositioner som blev. Men projektet är pågående och kan nog fortsätta i oändlighet, bara fantasin får sätta p.

Ibland kan det vara skönt att fotografera något som är helt stilla. Att finna färger som passar ihop, bygga mönster, hitta former – bygga upp en bild som inte fanns från början.

Så började mitt stillebenprojekt med grönsaker och frukter. Först var det bara något jag testade men efter ett tag märkte jag hur roligt det var! Jag kunde flytta runt grönsakerna och frukterna hur många gånger som helst utan att någon tröttnade eller att jag kände någon tidspress. Det var väldigt skönt för själen.

Här ser ni några av de kompositioner som blev. Men projektet är pågående och kan nog fortsätta i oändlighet, bara fantasin får sätta p.

3479-redblue-web 3479-redgreen-web