Filmserie åt Tillväxt Malmö

Tillväxt Malmö startades för två år sedan med syfte att skapa nya jobb i Malmö. Facit: 600 nya jobb har uppstått. Om denna framgångssaga ville Tillväxt Malmö berätta. ID Kommunikation anlitades för att göra en snygg sajt och vi fick uppdraget att berätta om några succéhistorier i film: Yalla Trappan och Salads and Smoothies. Yalla Trappan är ett fantastisk företag som drivs utan vinstintresse. Det betyder alltså att om deras verksamhet går plus så återinvesteras det i företaget vilket innebär fler anställda och/eller bättre villkor. De har samarbetat med bland andra Rooktown och självaste IKEA! Salads and Smoothies är, tja, precis vad det låter som. Sallader. Och smoothies. Har du inte smakat deras sallad med rostbiff, parmesan och pinjenötter så är det dags. Jag frågade dem under inspelningen hur snabbt de gör sina sallader. Svar: Det går undan. Rekordet är en sallad på sju (7!) sekunder. Utöver dessa två filmer åkte vår fotograf Erika och jag ut till nio olika personer runtom i Malmö. Dessa nio personer hade alla fått jobb tack vare Tillväxt Malmö-företag. Det är en imponerande bredd av yrken, alltifrån svetsare och hovmästare till säljare och barnvakter. Vi passade även på att ta några fotoporträtt på dem när vi ändå var på plats.   Är ni i behov att göra en företagspresentation med hjärta, glädje och snygga bilder? Kontakta Michael via mail här!

Tillväxt Malmö startades för två år sedan med syfte att skapa nya jobb i Malmö.
Facit: 600 nya jobb har uppstått.

Om denna framgångssaga ville Tillväxt Malmö berätta. ID Kommunikation anlitades för att göra en snygg sajt och vi fick uppdraget att berätta om några succéhistorier i film: Yalla Trappan och Salads and Smoothies.

Yalla Trappan är ett fantastisk företag som drivs utan vinstintresse. Det betyder alltså att om deras verksamhet går plus så återinvesteras det i företaget vilket innebär fler anställda och/eller bättre villkor. De har samarbetat med bland andra Rooktown och självaste IKEA!

Salads and Smoothies är, tja, precis vad det låter som. Sallader. Och smoothies. Har du inte smakat deras sallad med rostbiff, parmesan och pinjenötter så är det dags.

Jag frågade dem under inspelningen hur snabbt de gör sina sallader. Svar: Det går undan. Rekordet är en sallad på sju (7!) sekunder.

Utöver dessa två filmer åkte vår fotograf Erika och jag ut till nio olika personer runtom i Malmö. Dessa nio personer hade alla fått jobb tack vare Tillväxt Malmö-företag. Det är en imponerande bredd av yrken, alltifrån svetsare och hovmästare till säljare och barnvakter.

Vi passade även på att ta några fotoporträtt på dem när vi ändå var på plats.

Tillväxt Malmö Tillväxt Malmö

Är ni i behov att göra en företagspresentation med hjärta, glädje och snygga bilder? Kontakta Michael via mail här!