Filmserien “Jag bor i Malmö” är här!

Det var inte bara oerhört kul och lite av en ära att få starta upp det projekt med Malmö Stad som nu kommit att lanseras som “Jag bor i Malmö”. Det var också en stor utmaning och en rejäl munsbit som skulle kräva mycket av oss i form av planering, struktur och genomförande. “Jag bor i Malmö” har nämligen varit ett riktigt helhetsuppdrag där Apelöga har skött allt från scoutande av intervjuobjekt till minsta filmdetalj. Vi är fortfarande inne i ett väldigt aktiv skede av projektet med knappt hälften av filmerna färdiga och då känns det extra kul med en morot i form av lansering. Malmö stad släppte häromdagen den första filmen i serien – filmen vi gjorde om rollerderbyspelaren Madeleine “Ninja” Hennings. Madeleine är, precis som alla andra deltagare, hittad av oss, intervjuad av oss och filmad av oss. Att hitta tio spännande personer i en stad på 300 000 må låta som en enkel uppgift, men vi har lyckats hitta tio helgrymma kandidater med olika bakgrunder, olika etniciteter, olika kön och olika åldrar. De har egentligen bara en sak gemensamt – de bor i Malmö. I “Jag bor i Malmö”-projektet är Apelöga inte en kugge i ett större maskineri, vi är en spinnande V8-motor. Allt du, och Malmö stad, behöver göra är att klicka på play. Med vår bredd av kompetenser och med ett omfattande nätverk kan vi ta oss an uppdrag stora som små. Vare sig det gäller redaktionella eller kommersiella produktioner kan vi hantera och leverera från minsta ingress till hela filmserier. Intressant? Kontakta oss så hjälper vi er med nästa projekt!

Det var inte bara oerhört kul och lite av en ära att få starta upp det projekt med Malmö Stad som nu kommit att lanseras som “Jag bor i Malmö”. Det var också en stor utmaning och en rejäl munsbit som skulle kräva mycket av oss i form av planering, struktur och genomförande. “Jag bor i Malmö” har nämligen varit ett riktigt helhetsuppdrag där Apelöga har skött allt från scoutande av intervjuobjekt till minsta filmdetalj.

Vi är fortfarande inne i ett väldigt aktiv skede av projektet med knappt hälften av filmerna färdiga och då känns det extra kul med en morot i form av lansering. Malmö stad släppte häromdagen den första filmen i serien – filmen vi gjorde om rollerderbyspelaren Madeleine “Ninja” Hennings. Madeleine är, precis som alla andra deltagare, hittad av oss, intervjuad av oss och filmad av oss. Att hitta tio spännande personer i en stad på 300 000 må låta som en enkel uppgift, men vi har lyckats hitta tio helgrymma kandidater med olika bakgrunder, olika etniciteter, olika kön och olika åldrar. De har egentligen bara en sak gemensamt – de bor i Malmö.

I “Jag bor i Malmö”-projektet är Apelöga inte en kugge i ett större maskineri, vi är en spinnande V8-motor. Allt du, och Malmö stad, behöver göra är att klicka på play.

Med vår bredd av kompetenser och med ett omfattande nätverk kan vi ta oss an uppdrag stora som små. Vare sig det gäller redaktionella eller kommersiella produktioner kan vi hantera och leverera från minsta ingress till hela filmserier. Intressant? Kontakta oss så hjälper vi er med nästa projekt!