Konsten att plåta ett kontor

Det sägs att man ska gräva där man står. Anledningen brukar vara att man känner sitt närområde bäst. Eller så betyder det bara att man slipper byta sina Birkenstocks mot vinterkängor innan man börjar fotografera. Hur som helst, vi gillar vår arbetsplats och bestämde oss för att ta hit några modeller för en bildbanksfotografering på temat kontor. Ibland fotograferar vi människor som faktiskt arbetar på kontoret vilket blir bra och naturligt. I detta fall fick vi iscensätta lite arbete och nedan ser ni människor som dels “arbetar” på en designbyrå och några som pitchar in nya produkter för “potentiella kunder”. Så här blev i alla fall delar av resultatet: Arbetar du på ett snyggt kontor som vi får lov att fotografera på? Behöver ditt företag kanske lite nya bilder till marknadsföringen? Hör då av dig till min kollega Therese så hittar ni säkert en bra deal!

Det sägs att man ska gräva där man står. Anledningen brukar vara att man känner sitt närområde bäst. Eller så betyder det bara att man slipper byta sina Birkenstocks mot vinterkängor innan man börjar fotografera.

Hur som helst, vi gillar vår arbetsplats och bestämde oss för att ta hit några modeller för en bildbanksfotografering på temat kontor.

Ibland fotograferar vi människor som faktiskt arbetar på kontoret vilket blir bra och naturligt. I detta fall fick vi iscensätta lite arbete och nedan ser ni människor som dels “arbetar” på en designbyrå och några som pitchar in nya produkter för “potentiella kunder”.

Så här blev i alla fall delar av resultatet:

150924_0574_bb-apel 150924_0377_bb-apel151023_1093_bbapel_nyyyyyy 151023_1264_bbapel151023_0586_bbapel 151023_0321_bbapel 151023_0113_bbapel

Arbetar du på ett snyggt kontor som vi får lov att fotografera på? Behöver ditt företag kanske lite nya bilder till marknadsföringen?

Hör då av dig till min kollega Therese så hittar ni säkert en bra deal!

Leave a Reply