M1 kampanj

Det har väl inte undgått någon att Apelöga håller på och startar M1 Fotografiskt Center – Malmö svar på Fotografiska i Stockholm. I ett steg att försöka få ut ordet och samtidigt skapa lite buzz kring starten satte vi igång en crowdfundingkampanj “Vi tycker att Malmö förtjänar ett fotografiskt center”. Utöver en video där Adam presenterade sin vision gjorde vi även fyra intervjuer med olika intressenter som alla på ett eller annat sätt delaktiga i M1- projektet. Målet för crowdfundingkampanjen var att samla in 50 000 kr och resultatet var närmare 150 000 kr. Vill ni läsa mer om Fotografiskt Center i M1 kan ni göra det här. FCM1 – Fotografiskt Center i Magasin 1 from Apelöga on Vimeo.

Det har väl inte undgått någon att Apelöga håller på och startar M1 Fotografiskt Center – Malmö svar på Fotografiska i Stockholm. I ett steg att försöka få ut ordet och samtidigt skapa lite buzz kring starten satte vi igång en crowdfundingkampanj “Vi tycker att Malmö förtjänar ett fotografiskt center”.

Utöver en video där Adam presenterade sin vision gjorde vi även fyra intervjuer med olika intressenter som alla på ett eller annat sätt delaktiga i M1- projektet.

Målet för crowdfundingkampanjen var att samla in 50 000 kr och resultatet var närmare 150 000 kr. Vill ni läsa mer om Fotografiskt Center i M1 kan ni göra det här.

FCM1 – Fotografiskt Center i Magasin 1 from Apelöga on Vimeo.