Malmös drottningar

Vi på Apelöga arbetar just nu vid sidan av våra uppdrag med en utställning. Tanken är att vid årsskiftet fira att Apelöga fyller 5 år och visa upp våra egna projekt. Temat vi arbetar med är Malmö. Allt som har med Malmö att göra. Fula och fina platser. Människor – udda, galna, unga, gamla, knäppa, ja alla typer av oss. En kul förening, kompisgäng, familj, arbetskollegor, ett väldigt brett tema helt enkelt. “Det var svårt att inte känna sig som en tråkig svenssonbrud jämte dessa färgstarka karaktärer. Men efter ett glas champagne och lite häng kände jag mig som en i gänget.” Mitt första egna projekt i utställningssyfte var när jag träffade Robin och Sebastian och var med i deras förvandling från män till dragshow-drottningar. Det var svårt att inte känna sig som en tråkig svenssonbrud jämte dessa färgstarka karaktärer. Men efter ett glas champagne och lite häng kände jag mig som en i gänget. Det var första gången som Bimbobingo arrangerades på Bee Bar i Malmö. Stället var fullsatt och fylldes vidare med skratt och härliga diva-fasoner. Fansen var många och kommentaren om att det är på tiden att det händer något i Malmö fick mig att fundera på vad hen menade. Kanske händer det inte så mycket i Malmös gayvärld? Hur som helst var detta en kväll som gav mersmak.  

Vi på Apelöga arbetar just nu vid sidan av våra uppdrag med en utställning. Tanken är att vid årsskiftet fira att Apelöga fyller 5 år och visa upp våra egna projekt. Temat vi arbetar med är Malmö. Allt som har med Malmö att göra. Fula och fina platser. Människor – udda, galna, unga, gamla, knäppa, ja alla typer av oss. En kul förening, kompisgäng, familj, arbetskollegor, ett väldigt brett tema helt enkelt.

“Det var svårt att inte känna sig som en tråkig svenssonbrud jämte dessa färgstarka karaktärer. Men efter ett glas champagne och lite häng kände jag mig som en i gänget.”

Mitt första egna projekt i utställningssyfte var när jag träffade Robin och Sebastian och var med i deras förvandling från män till dragshow-drottningar. Det var svårt att inte känna sig som en tråkig svenssonbrud jämte dessa färgstarka karaktärer. Men efter ett glas champagne och lite häng kände jag mig som en i gänget.

Det var första gången som Bimbobingo arrangerades på Bee Bar i Malmö. Stället var fullsatt och fylldes vidare med skratt och härliga diva-fasoner. Fansen var många och kommentaren om att det är på tiden att det händer något i Malmö fick mig att fundera på vad hen menade. Kanske händer det inte så mycket i Malmös gayvärld? Hur som helst var detta en kväll som gav mersmak.

dragshow-2873dragshow-2921 dragshow-dubbel2dragshow-2901dragshow-3143dragshow-dubbel1 dragshow-3747 dragshow-3680