Mingelbilder från Fotosnack med Sanna Sjöswärd

Den 10 juli, mitt i den heta sommaren, bjöd vi in till Fotosnack med stockholmsfotografen Sanna Sjöswärd. Sanna var på resande fot genom Sverige och skulle besöka Malmö under några få dagar. Då lyckades vi få ihop ett Fotosnack med henne. Solen hade värmt upp hela stan och stranden var väl egentligen det som lockade mest för att svalka. Men vi satte igång fläktarna på fullt ös, såg till att ölen var ordentligt kyld och fyllde på vatten i mängder. När vår konferencier Dick Svedenborn drog igång samtalet med Sanna och ganska snart kom in på hennes adoption och hennes resor till Teheran var stranden som bortglömd. Samtalet fokuserade mycket på Sannas fotoprojekt Rötter och hennes pågående projekt Two Faces. Hon berättade om vad hon upplevt i Teheran under hennes besök. Hur en del situationer var precis som hon förväntat sig, andra raka motsatsen och hur hon försöker gestalta det hon vill med kameran. Det togs lite mingelbilder under kvällen, en del av dem kan ni se här och resterande finns på Fotosnacks Facebook-sida.

Den 10 juli, mitt i den heta sommaren, bjöd vi in till Fotosnack med stockholmsfotografen Sanna Sjöswärd. Sanna var på resande fot genom Sverige och skulle besöka Malmö under några få dagar. Då lyckades vi få ihop ett Fotosnack med henne.

Solen hade värmt upp hela stan och stranden var väl egentligen det som lockade mest för att svalka. Men vi satte igång fläktarna på fullt ös, såg till att ölen var ordentligt kyld och fyllde på vatten i mängder. När vår konferencier Dick Svedenborn drog igång samtalet med Sanna och ganska snart kom in på hennes adoption och hennes resor till Teheran var stranden som bortglömd.

Samtalet fokuserade mycket på Sannas fotoprojekt Rötter och hennes pågående projekt Two Faces. Hon berättade om vad hon upplevt i Teheran under hennes besök. Hur en del situationer var precis som hon förväntat sig, andra raka motsatsen och hur hon försöker gestalta det hon vill med kameran.

Det togs lite mingelbilder under kvällen, en del av dem kan ni se här och resterande finns på Fotosnacks Facebook-sida.

140728_1127_fotosnack_sanna 140728_1153_fotosnack_sanna 140728_1225_fotosnack_sanna 140728_1417_fotosnack_sanna 140728_1047_fotosnack_sanna 140728_1396_fotosnack_sanna 140728_1091_fotosnack_sanna