Så porträtterade vi oss själva

När det var dags att beställa nya visitkort ville vi göra något nytt, något lite mer personligt. Vi kom fram till att vi skulle fotografera varsin “essential”. Alla fick ta med sig lite olika prylar som tillsammans skulle kunna ge en bild av vem man är. Vi provfotade mot olika underlag för att hitta den rätta ”Apelöga-känslan” och landade till slut på kontorets trägolv. Alla Apelöga-medarbetare fick varsin “essential” som nu pryder baksidorna av våra visitkort. I samma veva passade vi på att ta nya porträttbilder på oss själva. Vi valde en seriös look, istället för glättiga leenden. För att det känns bättre, helt enkelt.  

När det var dags att beställa nya visitkort ville vi göra något nytt, något lite mer personligt. Vi kom fram till att vi skulle fotografera varsin “essential”.

Alla fick ta med sig lite olika prylar som tillsammans skulle kunna ge en bild av vem man är. Vi provfotade mot olika underlag för att hitta den rätta ”Apelöga-känslan” och landade till slut på kontorets trägolv.

Alla Apelöga-medarbetare fick varsin “essential” som nu pryder baksidorna av våra visitkort.

I samma veva passade vi på att ta nya porträttbilder på oss själva. Vi valde en seriös look, istället för glättiga leenden. För att det känns bättre, helt enkelt.

 

essential-inlagg1

grupp-alla