Orango

– Vi behövde nya bilder till intern och extern kommunikation. Tidigare hade vi anlitat andra fotografer och vi kände faktiskt inte till Apelöga, säger Carolina Jarl, Marketing Manager på Orango. Orango är specialister på affärssystem. Apelöga fick uppdraget av reklambyrån FEW att ta fram bilder som skulle användas i deras sociala medier och webbplats.Carolina Jarl berättar:– Vi blev rekommenderade att testa dem, och jag är väldigt nöjd med resultatet! Bilderna används nu i interna sammanhang och på vår webbsida. Och processen var väldigt enkel: Fotografen var trevlig och lättsam och fick våra medarbetare att känna sig bekväma att bli fotograferade.Carolina Jarl avslutar:– Vi fick fina bilder som förmedlar Orango på ett rättvist och föredömligt sätt.Ta en titt på bilderna nedan!                   Är ditt företag aktivt på nätet? Då behöver ni aktuella och relevanta bilder i er bildbank – vi hjälper gärna till. Hör av er till Therese och berätta hur erat behov ser ut.  

– Vi behövde nya bilder till intern och extern kommunikation. Tidigare hade vi anlitat andra fotografer och vi kände faktiskt inte till Apelöga, säger Carolina Jarl, Marketing Manager på Orango.

Orango är specialister på affärssystem. Apelöga fick uppdraget av reklambyrån FEW att ta fram bilder som skulle användas i deras sociala medier och webbplats.

Carolina Jarl berättar:
– Vi blev rekommenderade att testa dem, och jag är väldigt nöjd med resultatet! Bilderna används nu i interna sammanhang och på vår webbsida. Och processen var väldigt enkel: Fotografen var trevlig och lättsam och fick våra medarbetare att känna sig bekväma att bli fotograferade.

Carolina Jarl avslutar:
– Vi fick fina bilder som förmedlar Orango på ett rättvist och föredömligt sätt.

Ta en titt på bilderna nedan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är ditt företag aktivt på nätet? Då behöver ni aktuella och relevanta bilder i er bildbank – vi hjälper gärna till. Hör av er till Therese och berätta hur erat behov ser ut.

 

Leave a Reply