10 favoriter från 2020

10 favoriter från 2020


Trots att det gångna året var som det var, hade vi på Apelöga ändå turen att få komma ut på en del uppdrag. Inte så många som vi kanske hade tänkt eller önskat, men bra bilder kan komma oavsett om det är stora produktioner eller snabba reportage.

Vi fotograferade mycket för Malmö Stad, ett uppdrag där premissen var att gestalta flera av Malmös områden. Ett uppdrag som detta är väldigt tacksamt under en pandemi, eftersom vi inte alltid behöver vara beroende av modeller eller att komma in på olika platser. Att själva kunna planera var, hur och när fotograferingen skulle göras gör jobbet både roligt och utmanande – men självklart fanns en underliggande brief från kunden.

En produktion som var raka motsatsen till detta var när vi under två dagar spelade in film och fotograferade för Påhoj, ett företag som skapar en speciell typ av cykelsits som även går att använda som barnvagn. I denna produktion hade vi flera modeller, flera locations och en hel del planering kring det med hjälp av vår projektledare Therese.

Sammanfattningsvis blev det ändå ett bra 2020 under omständigheterna. Och vi fick till viss del lov att göra det vi brukar, om än i mindre skala. Reportage, porträtt, lifestyle och lite studio. Kika nedan för att se några av våra absoluta favoriter från året! Vi har såklart många fler, om ni är nyfikna kan ni kika på vår Instagram!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikelskribent:
Rebecca Gustafsson

Lämna ett svar