Är du Apelögas nästa kreativa medarbetare?

Vi på Apelöga

Är du Apelögas nästa kreativa medarbetare?


Söker du nytt jobb i Malmö och vill jobba med något kreativt? Och på köpet vill hamna på en rolig byrå i inspirerande lokaler, där du i hög grad bestämmer över dig själv? Då kan det vara läge att söka dig till Apelöga.

___
Uppdatering: Sista ansökningsdag är 8 mars 2019
___

Apelöga är en foto- och filmbyrå i Malmö som snart fyller 10 år. Vi är ett litet företag – åtta anställda – med familjär känsla och med en självstyrande organisation (hos oss finns ingen chef). Vilket betyder att alla medarbetare har stort ansvar.

Nu vill vi få hjälp att växa ytterligare. Vi söker därför efter nya kompetenser som vill vara med på resan.

Tjänst nr 1: Account manager

Du har kanske erfarenhet som CD/AD på en reklambyrå, eller är van vid att köpa foto- och filmtjänster till företag. Du förstår den kreativa processen som ligger bakom foto- och filmproduktioner, och du kan vara en brygga mellan Apelögas fotografer och kunden. Om du dessutom är strategisk och förstår dig på affärsutveckling passar du perfekt.

Tjänst nr 2: Digital marknadsförare

Allt fler av våra kunder hittar oss online. Du kan hjälpa oss att stärka vår digitala närvaro ytterligare. Du kan tex UX/UI, SEO, SEM, och/eller kan projektleda frilansare som jobbar med detta. Det är också en fördel om du själv har erfarenhet av foto och film.

För att lyckas tänker du outside the box. Du har kanske redan arbetat med Growht Hacker Marketing i något sammanhang?

Tjänst nr 3: Organiserad HR-ish-person

Du gillar ordning och reda, och du är bra på att peppa dina kollegor. Ska vi kalla det kontorsansvarig? Du kan hjälpa Apelöga att växa genom att hitta och svara på offentliga upphandlingar. Du kommer också att ta möten med nya och gamla kunder.

 

Förmodligen passar du inte in 100% på någon av profilerna ovan. Bra det! Om du kan kombinera egenskaper från de olika profilerna så ökar chanserna att du kan passa in hos oss.

Dock, det allra viktigaste är inte vilka kompetenser och färdigheter du har. Det viktigaste är din inställning. Allt annat kommer du lära dig.

Intresserad? Maila adam.haglund@apeloga.se och berätta varför du vill jobba på Apelöga, och varför Apelöga bör anställa dig.

 

Artikelskribent:
Adam Haglund

Kommentera