Beställ era sommarbilder nu 

Beställ era sommarbilder nu 


Läste ni vårt inlägg härom veckan där vi blickade tillbaka på den minst sagt märkliga vår som passerat? I så fall vet ni kanske redan att vi planerat för en sommarpitch även i år.

Egentligen var det inte helt självklart att avsluta vårens erbjudande med ett nytt… ja just det, erbjudande. Men vi brukar köra en sommarpitch och den är väldigt uppskattad av våra uppdragsgivare. Sommaren är en lustig period på så sätt att när alla andra varvar ner, checkar ut från mejlen och tänder grillen, då är det dags för oss att kavla upp ärmarna. Anledningen? Att de bästa bilderna tas på sommaren. Och film har samma fina förutsättningar, tack vare ljuset och vackra gröna omgivningar.

I år tänker vi oss sommarpitchen särskilt anpassad till våren som varit, det vill säga eventuella budgetar som fortfarande är åtstramade. Därför erbjuder vi förutom beställning och betalning i höst även förmånliga paketpriser. Du kan med andra ord boka in en fotografering med oss i sommar – och ta tag i urval och köp först när du är tillbaka på kontoret igen. Vi erbjuder också den som vill, möjlighet att betala fram till och med slutet på oktober.

Sommarens erbjudande

Vår prismodell är ser ut som vanligt. Första bilden kostar 6 000 kronor och följande bilder 1 000–4 000 kronor styck beroende på typ av fotografering, behov av retusch osv. Årets sommarerbjudande ger ett extra förmånligt pris till er som vill köpa ett helt gäng bilder. Ju fler ni beställer desto bättre rabatt.

Lilla paketet
10 bilder eller fler
15 procent rabatt på hela beställningen inkl. första bilden

Stora paketet
20 bilder eller fler
25 procent rabatt på hela beställningen inkl. första bilden

Klicka här för att hämta vår pdf med sommarens erbjudande som också innehåller exempel på tidigare, omtyckta sommarbilder vi tagit. Vill du boka in en fotografering eller bolla en idé? Hör gärna av dig till vår projektledare therese.vorbau@apeloga.se. 

Och ps, vill du hellre göra film? Då finns vår filmare och regissör michael.gartner@apeloga.se tillgänglig.

Hoppas vi får chansen att jobba ihop i sommar!

Artikelskribent:
Sonja Meksa

Lämna ett svar