Medarbetarporträtt

Porträtt - medarbetare i rörelse

Medarbetarporträtt


I ett tidigare inlägg har vi skrivit om hur en bra bild kan skapa mervärde. Kortfattat handlar det om att en bra bild förstärker ditt företag och en dålig bild kan försvaga. Genom att ha bra medarbetarporträtt ökar du sannolikheten till att andra vill jobba med er.

Nu träder vi in i ett nytt år, förhoppningsvis ett som kommer bli lite lättare att navigera i än det föregående. Men oavsett rådande omständigheter fortsätter världen snurra. Det innebär såklart också att ett företags behov av nytt material finns kvar eller kanske rentav ökar. Kanske är det här året ni väljer att uppdatera era porträtt?

När det kommer till medarbetarporträtt kan det se ut på många olika sätt och kan tas på många olika platser. Det gäller också att hitta ett sätt att ta porträtt som speglar er verksamhet och skapar förtroende i er bransch – ska de vara  lekfulla eller allvarsamma? Eller något där i mellan? Ska bilden tas i någon speciell miljö som säger något om ert företag? Det finns många vägar att gå, fundera på vad som passar ert företag bäst och satsa på det. Vi sitter gärna med i ett samtal och pratar om vilka bilder som skulle passa er.

Oavsett om det landar i att bilderna tas i studio, på kontoret eller ute i en park, ser våra fotografer till att anpassa sig efter hur eventuella restriktioner ser ut. På Apelöga är vi, har alltid varit och kommer fortsätta att vara så flexibla som det går, även i dessa tider när det verkligen krävs.

Här kommer inspiration i form av några exempel på hur olika medarbetarporträtt kan se ut. Hör gärna av er om ni funderar på nya bilder för att diskutera vad som skulle passa just ert företag.

Porträtt - medarbetare i studio med rekvisita

 

Porträtt - medarbetare mot enkel vägg utomhus

 

Medarbetarporträtt - medarbetare i arbetskläder i studio

 

Medarbetarporträtt - medarbetare på kontor och i studio

 

Medarbetarporträtt - porträtt utomhus

 

Medarbetarporträtt - medarbetare på kontor

 

Medarbetarporträtt - medarbetare utomhus mot grön bakgrund

 

 

Artikelskribent:
Rebecca Gustafsson

Lämna ett svar