Lika bra bilder som alltid – tillfälligt halva priset

Lika bra bilder som alltid – tillfälligt halva priset


Hela samhället befinner sig i en omtumlande tid och mycket av det vi normalt sett tar för givet har ställts på ända. Vården kämpar och våra äldre isoleras. Skolor och universitet över hela landet har ställt om till distansundervisning. Bröllop, begravningar och studentfester verkar inte kunna genomföras som planerat. Många kommer minnas påsken 2020 som den högtid alla ombads stanna hemma för att minska onödig smittspridning i samhället.

Även inom näringslivet sker stora förändringar. Vi ser våra favoritrestauranger kämpa för sin överlevnad, hotell stå tomma, kultur- och nöjesbranschen ställa in alla arrangemang. Men i den här tiden uppstår också nya initiativ. Livesändningar med Swishdonationer, finkrogar som kör ut maten, flygpersonal som utbildas för att avlasta inom vården. Många provar nya idéer i ett försök att bringa ljus och ekonomiskt överleva krisen.

Vad händer hos Apelöga?

Apelöga har med många andra påverkats. Vi vill fortsätta producera foto och film tillsammans med våra uppdragsgivare men framtiden är osäker. Många behöver av förklarliga skäl senarelägga sina produktioner och det drabbar vår möjlighet att betala ut löner. Allra svårast är ovissheten – för oss liksom andra – hur länge dröjer det innan vi kan återgå till ett normalläge?

Sedan mitten på mars tillämpar vi korttidsarbete och hela gänget jobbar 40 procent. När som helst är vi beredda att gå upp i arbetstid men till dess att vi kan fylla våra kalendrar som vanligt har vi beslutat att under en period rabattera våra priser. Du som uppdragsgivare får samma höga kvalitet – men till halva priset. Utan tvekan det bästa erbjudandet vi haft under våra tio verksamma år.

Boka nu – med möjlighet att dela upp betalningen  

Kanske har ni funderat på att jobba med oss eller boka in en ny fotografering utan att komma till skott? Just nu får ni dubbelt så mycket för pengarna. Dessutom närmar sig den bästa tiden för fotograferingar, våren och sommaren.

  • Halva priset gäller för nya stillbildsuppdrag som bokas under perioden 15 april till 15 juni. 
  • Utöver det gäller erbjudandet även för kompletterande stillbildsbeställningar från redan genomförda produktioner. 
  • För er som just nu inte kan genomföra en ny fotografering eller har gamla bilder att välja från finns också möjlighet att frossa i vår bildbank. Den består av 15 000 bilder på vardagliga situationer i alla möjliga miljöer, från hem till kontor. Halva priset även här. 
  • Behov att dela upp betalningen? Prata med oss – vi ordnar så att ni kan betala hälften vid leverans och andra hälften innan årets slut. 

Vi har satt ihop en PDF med vårt erbjudande som du enkelt kan dela med kollegor eller andra du tror kan vara intresserade. Kontakta vår projektledare Therese eller hör av dig direkt till våra fotografer Christian eller Erika för PDF och mer detaljerad information.

Stort tack för ert stöd i dessa tider!

Ps. Finns det någon i ditt nätverk som behövt ge sig ut och söka jobb? Vi försöker bidra i den mån vi kan och erbjuder gratis porträttfotografering i närheten av vårt kontor i Malmö till den som blivit av med jobbet på grund av det rådande läget. Läs mer här och dela gärna.

Artikelskribent:
Sonja Meksa

Lämna ett svar