Bli modell för Apelöga

Bli modell för Apelöga


Apelöga behöver alltid nya modeller till våra foto och filmuppdrag. Men, vi söker inte Top Model-utseenden. Du behöver inte ens ha någon tidigare erfarenhet! Vi söker dig som tycker det är kul att vara med framför kameran.

Vi gillar mångfald, och arbetar aktivt med att ha så många olika människor som möjligt porträtterade i vår bildbank och representerade i våra uppdragsfotograferingar. För att detta ska vara möjligt behöver vi också en varierad modellbank.

Är du intresserad av att vara modell för Apelöga? Gör då en intersseanmälan längst ner på denna sida. 

Vanliga frågor

– Vad gör jag som modell?

Du är dig själv i ett sammanhang anpassat för uppdragsgivaren! Ofta kan det vara en viss produkt eller tjänst i fokus, i en viss miljö. Ibland är det en känsla som bilden ska förmedla. Som modell får du alltid direktiv på vägen av våra fotografer.

– Hur kommer bilderna användas?

Uppdragsgivaren för fotograferingen kommer att använda bilderna i sin marknadsföring. Ofta syns bilder vi tar på företagets hemsida, ibland i sociala medier eller broschyrer.

– Får jag använda bilderna själv?

Nej, oftast inte. Om inte uppdragsgivaren har gett särskilt tillstånd till detta. Ett sådant tillstånd förmedlas i så fall genom Apelöga.

– Men, jag har aldrig modellat förr!?

Det gör ingenting. Det viktigaste är att du trivs framför kameran. Börja med att komma på en av Apelögas drop-in fotograferingar så att vi får träffas och ta några bilder på dig. Fråga oss om nästa planerade drop-in när vi är i kontakt.

– Ersättning?

Vid uppdragsfotografering får du som modell en ekonomisk ersättning som betalas ut som lön. Du blir mest sannolikt inte miljonär på jobben, men, du ska inte vara med för ersättningens skull, utan för att du tycker det är kul.

– Intresserad?

Fyll då i formuläret nedan och skicka med en bild på dig själv så hör vi av oss till dig!

  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, jpeg, png, pdf.

(Genom att skicka in dina uppgifter till oss lämnar du även samtycke till att Apelöga behandlar dina uppgifter enligt vår personuppgiftspolicy)


Vill du se hur det går till när vi fotograferar kan du kolla på den här videon, inspelad under en bildbanksfotografering. Har du andra frågor är du välkommen att kontakta oss för mer information!

 

Artikelskribent:
Therese Vorbau

Lämna ett svar