Redaktionellt foto – ingen kris trots kristid

Redaktionellt foto – ingen kris trots kristid


På Apelöga fotograferar och filmar vi mest kommersiellt åt företag och organisationer, vårt material återfinns bland annat i kampanjer, i företags bildbanker och i årsredovisningar. När Corona drog in förra våren slutade det plinga i inkorgen. Företagen satte foten på bromsen och vi blev tvungna att korttidspermittera hela kontoret.

Tidningar och magasin fortsatte däremot att höra av sig och vi kunde, bland annat därför, hålla oss flytande. Vi blev påminda om vikten av att ha inkomstkällor från flera håll och är glada över de uppdrag som, trots Corona, ändå hittar fram till oss.

Just nu pryder våra bilder framsidorna av de senaste upplagorna av Språktidningen, Akademikern (både fram och baksida) och tidningen Motor. Det gillar vi och det peppar oss att fortsätta leverera bra bilder oavsett om det är kommersiella eller redaktionella uppdrag.

Kontoret då? Ja, vi är fortfarande väldigt påverkade av Corona och några av oss är fortfarande permitterade. Om man väljer att se ljust på situationen, har vi mycket tid till nya fotograferingar. Så har du en idé du vill bolla, eller ett uppdrag att lägga ut  – hör av dig.

Bilder ur Akademikern:

 

 

Bilder från uppdraget för Språktidningen:

 

 

Bilder från uppdraget för tidningen Motor:

 

 

Vi tar gärna emot fler redaktionella uppdrag, utöver våra kommersiella, mejla mig gärna om du har ett behov som du tror att vi kan hjälpa dig med.

Artikelskribent:
Christian Andersson

Lämna ett svar