Det är jag som är Apelögas nya praktikant – Gina

Det är jag som är Apelögas nya praktikant – Gina


Jag heter Gina, och är Umeåbon som valde efter många års hit-och-dit flyttande att söka mig till Malmö och Apelöga för att göra min slutpraktik. Varför det blev just Malmö skyller jag delvis på min sambo som härstammar från trakten och alltid längtat tillbaka men även för att det är en härlig stad att bo i som dessutom växer och har mycket trevligt att erbjuda.

Vad jag studerat? På Fotoskolan STHLM, ”Visuell Kommunikatör Fotograf” hette utbildningen och var alltså helt färsk när jag började hösten 2016. En utbildning som har passat mig som handen i handsken där stillbild och rörlig bild kombineras med diskussioner om visuell kommunikation, arbete med att tolka kundbriefer, vad en bra moodboard ska innehålla och hur man kan lägga upp ett ambitiöst treatment för filmproduktion.

Jag ser fram emot att få sprida energi på kundplåtningar, assistera och fotografera allt från ”in-action-bilder” på företag till kontrollerade stilleben i studion samt bidra med nya apelögon på saker och ting. Komma med de där idéerna och förslagen som en färsking kan göra.

Nu har jag varit på plats i tre veckor och redan hunnit medverka i en ”bakom-kulisserna-film” då Viktor fotograferade personalporträtt på mig, medverkat i studion när vi plåtade produktbilder för det nystartade hudvårdsmärke RIYA samt när vi fotograferade för smarriga The Smørrebrød Company.

Eftersom att det är fredag så vill jag passa på att önska en trevlig helg så ses vi snart igen i våra sociala kanaler! Och om ni missat så är vi väldigt underhållande på Instagram Stories, så klicka er in och följ @apeloga så ses vi där eller på Facebook om ni föredrar det!

Vi hörs!

Just det, ifall ni vill se när jag blev plåtad av Viktor så kan ni se det här:

Här nedan bjuder jag på lite bilder!

Dessa bilder i detta kyliga vinterlandskap fotograferades i Umeå, december 2017. Publicerat i Sisters In Law Magazine.

 

 

 

Studiobilder plåtade i Stockholm, februari 2018.

 

 

Ett samarbete med modellagenturen Le Management, mars 2018.

Jag var hemma hos bloggaren Rebecca Fredriksson och fotograferade porträtt men även hennes fina vardagsrum. Bilderna publicerades senare i Veckorevyn.

 

/ Gina.

Artikelskribent:
Gina Mannberg

Lämna ett svar