Om Film

FÖRETAGSFILMER MED NÄRHETSKÄNSLA

Vill du nå ut? En kvalitativ företagsfilm med autentisk känsla kan hjälpa dig. Vi gör filmer för reklam och content marketing. Se mer nedan.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

BERÄTTA DIN STORY

Film är ett väldigt effektivt sätt att förmedla din story på. En film fångar snabbt upp intresset och behåller det. Dessutom är film det som delas mest på sociala medier.

Vill du veta mer om Film? Kontakta oss!

Michael

Michael Gartner
VIDEOGRAF

michael.gartner@apeloga.se
073 - 083 00 17

CONTENT MARKETING-FILM

Vill du skapa en företagsfilm för att visa upp din verksamhet, produkt eller tjänst? Gör det med hjälp av content marketing!

Apelöga hjälper dig med en autentisk företagsfilm som visar upp din verksamhet från bästa sidan.

En nyckel är att inte bara berätta om vad ni gör, utan varför ni gör det. Vi vet hur du bäst lyckas med det.

Vi lyfter gärna fram några av de personer som använder sig av era produkter och skapar fantastiska historier kring dem.

"Jag har känt mig trygg i hela filmprocessen med Apelöga. Jag har höga krav på det som levereras och är väldigt nöjd med slutresultatet."

Philip Eide

Philip Eide
Marketing Manager Nordics & Baltics at MasterCard

REKLAMFILM

Oavsett om du vill sprida ditt företags värderingar eller vill marknadsföra en specifik kampanj så är film ett vasst verktyg.

Vi gör reklamfilm med fokus på content. Våra filmer skriker inte ut ett säljbudskap, utan fokuserar på hur du hjälper dina kunder.

Resultatet är en film som dina kunder faktiskt vill titta på (för annars gör ju filmerna ingen nytta).

"Vi anlitade Apelöga för att göra filmer om nya digitala verktyg som våra säljare använder. Filmerna har hjälpt oss att förmedla våra medarbetares och kunders intryck, på ett inspirerande sätt.

Vi är mycket nöjda med kvaliteten på filmerna. Det gäller även fotografierna som togs i samband med filmerna. Samarbetet med Apelöga har fungerat utmärkt.

Jag kan absolut rekommendera dem, vi är mycket nöjda."

Pernilla Björk
Communication Specialist at IKEA Retail Services

PORTRÄTTFILM

En porträttfilm är ett effektivt och personligt sätt att berätta om ett företag eller organisation.

Filmen drivs framåt genom en persons berättelse. Kanske är det din VD som berättar om sin vision med företaget, eller kanske din medarbetare som berättar om sitt arbete. Genom deras berättelser skapas en sympatisk bild av ditt företag.

Oavsett huvudperson, varvar vi intervjuscener med scener från verksamheten, för att skapa en berättelse som fångar din kunds intresse.